Gratis polsbandjes !

Ouders zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen. Hou ze dan ook goed in de gaten tijdens een dagje op het strand.

Op drukke zomerdagen kan het strand echter overvol zitten en daarom  werkte de vzw Veilig aan zee in opdracht van IKWV het initiatief van de anti-verdwaal polsbandjes uit.

Dankzij deze gratis polsbandjes kunnen verloren gelopen kindjes snel herenigd worden met hun ouders of begeleiders. Je kunt er de naam van het kindje en je GSM nummer op kwijt. Loopt je kindje verloren? Dan kunnen de redders dankzij het bandje snel contact opnemen met de ouders!
Met de steun van AXA en Dag Allemaal zijn deze polsbandjes gratis te verkrijgen bij de redders aan zee, EHBO-posten, openbare toiletten, diensten voor toerisme, dagbladhandelaars aan de kust, de lijnwinkels aan de kust, ...
Op de keerzijde van de polsbandjes wordt bovendien verwezen naar de website www.kust.promo . Kinderen mét bandje kunnen bij verschillende handelaars aan de kust leuke geschenkjes of kortingen in de wacht slepen! Zeker de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan de website.